Spencer Airedale terrier  9 jaar oudVerteld door de eigenaar:

Mijn naam is Spencer, geboren op 9 augustus 2005, ik ben een Airedale Terriër.

In 2011 viel het iedereen op dat ik begon te slepen met mijn achterpoten en stijver werd. Ik ging met mijn baasje naar de hondenschool. Daar was ook een Airedaler die klachten aan haar bekken had en ik hoorde dat ze daar door Edith vanaf gekomen was. Ze kon nu weer goed lopen en rennen!

Nou, dat wilden wij ook wel, dus meteen een afspraak bij Edith gemaakt. Nou, dat hielp goed. Het slepen hield op en mijn lijf werd in de loop der tijd steeds soepeler. Nu kan ik weer heerlijk soepel bewegen, springen en hard rennen zoveel als ik wil.

Waarschijnlijk ben ik de eerst paar maanden van mijn leven gevallen, of ergens onder gekomen waardoor er een zenuw in de knel zat of door een genetische aandoening? Niemand weet het, maar het is nu allemaal over!

Ik ben erg tevreden over Edith en mijn baasjes ook. Als mijn baasje zegt dat wij naar Edith gaan weet ik niet hoe gauw ik in de auto moet komen. Ik mag nu iedere zes weken naar Edith toe, zodat ik altijd lekker soepel blijf. Onderhoud noemen ze dat. Ik verheug mij alweer op de volgende behandeling.