Dit is Ultima. Een merrie van 10 jaar.

2011-07-28 15.27.51 klein

De ruiter merkte dat ze zich steeds meer ging verzetten tijdens het rijden, zodanig zelfs dat ze hem er een paar keer had afgegooid. Ook trok ze haar achterbenen hoog op, moest ze veel boeren,liet ze veel winden en had diarree. De hoefsmid kon ook niet goed meer haar achterhoeven behandelen. Er was duidelijk iets mis aan het gaan.

Ultima was heel goed te laden dus kon naar de BBR praktijk in Eibergen komen voor de behandelingen. Ultima werd recreatief gereden.

2011-07-28 15.27.08 kleinNa de eerste behandeling merkte de eigenaar dat ze al rustiger was, een schone achterkant had en al soepeler liep.

Zoals altijd tijdens de eerste drie behandelingen liet de ruiter zijn paard met rust. Niet rijden, lekker weidegang. Na de derde behandeling kon de hoefsmid het paard weer goed bekappen, waren de darmproblemen en het boeren over. En kon de ruiter weer heerlijke ontspannen buitenritten maken.

Ultima is nog twee keer voor een behandeling geweest, zodat echt alle spanning uit haar lijf verdwenen was. De eigenaar/ruiter (die inmiddels ook behandeld was met Body Stress Release) en paard, waren nu beiden weer soepel en genieten nu weer heerlijk van elkaar.

2011-07-28 15.28.52 klein